Back to top
Skip to main content
  • Tomato and meat on bread
SomePlace Else Bar
Zadzwoń do nas: 48616552000
SomePlace Else to stylowy i przestronny pub, w którym panuje swobodna atmosfera. To idealne miejsce na relaks po pełnym wrażeń dniu, wieczorne wyjście z przyjaciółmi oraz wspólne śledzenie wydarzeń sportowych. Wyśmienita kuchnia i znakomita atmosfera zawsze idą tu w parze. W naszym menu znajdziecie uwielbianą przez wszystkich klasykę - steki, burgery, sałaty, żeberka. Nasz Szef Kuchni, Michał Konwerski, dba o urozmaicenie tych potraw, dodając nowe, niespodziewane smaki. Najważniejszy jednak jest dobór składników - zawsze świeże, najlepszej jakości produkty. Wszystko przygotowywane jest od podstaw na miejscu - łącznie z samodzielnie wypiekanym pieczywem.
bar
  • Lokalizacja
  • Bukowska 3/9, Poznan
  • Godziny otwarcia:
  • Poniedziałek - Sobota
  • 18:00 - 00.00
fine food
Kulinarnym wrażeniom często towarzyszą u nas sportowe emocje. 9 telewizorów LCD, usytuowanych tak, by z każdego zakątka restauracji można śledzić przebieg meczu, oraz jeden z największych w Poznaniu ekranów gwarantują, że żadna bramka, żaden punkt ani kosz nie umknie Twojej uwadze. Aktualny plan wydarzeń sportowych, które można będzie u nas obejrzeć, zawsze publikujemy tutaj. Na spragnionych czeka szeroka oferta wyśmienitych koktajli. Wielbiciele win i mocniejszych trunków również znajdą dla siebie szereg propozycji z całego świata. Smakosze złocistego napoju mogą wybierać spośród propozycji znanych oraz rzemieślniczych i niszowych. Pyszne jedzenie, profesjonalna obsługa i znakomita atmosfera sprawią, że SomePlace Else stanie się Twoim ulubionym miejscem na spędzenie przyjemnego wieczoru w dobrym towarzystwie.
Michał Konwerski
Michał Konwerski - Szef Kuchni
Michał Konwerski pochodzi z Warszawy, w branży gastronomicznej pracuje od 13 lat. Karierę zaczynał w warszawskich hotelach międzynarodowych sieci. Kolejnym etapem w jego karierze była praca na Stadionie Narodowym w Warszawie. Miał tam okazję gotować dla najważniejszych osób w państwie, ich międzynarodowych gości oraz licznych gwiazd muzyki i sportu. Przed dołączeniem do zespołu Sheraton Poznan Hotel, szef Michał zarządzał gastronomią Hotelu Arłamów w Bieszczadach. Przygotowując dania, Michał stawia przede wszystkim na najwyższą jakość produktów, gdyż jak wierzy, to właśnie odpowiedni dobór składników leży u podstawy sukcesu każdego dania. Ceni kuchnię francuską i jej wpływ na nowoczesną sztukę kulinarną. Wolne chwile najchętniej spędza przemierzając miasto na samodzielnie złożonym retro rowerze.